Allmänt

Tips till julklappsletandet! :-)

luciaevening1

God kväll på er alla!

Hoppas ni haft en riktigt mysig lucia, med massa lussande och skönsång ute i skolor och annat. 😀 Själv missade jag förstås lucia i morse, precis som jag misstänkte. Haha! Men jag gjorde det medvetet faktiskt. 🙂 När väckarklockan ringde så var jag så trött efter en dålig natt, att jag ansåg det viktigare att sova en stund till än att släpa mig upp för att titta på tv. 😉

Dagen har jag ägnat åt nageljobb och lite annat pyssel, och nu på kvällen har vi varit hos kompisen med en liten krya-på-sig blomma, för hon har varit sjuk i flera veckor nu stackarn. Där stannade vi på en fika och sen åkte vi hem igen för att inta horisontellt läge i soffan. *s*Nu blir det CSI och julklappsletande på nätet resten av kvällen. Ett smart sätt att hitta bra priser på olika produkter är att utnyttja rabattkoder på nätet. Jag är ju ute efter lite olika saker och på gratislandet.se är massor av företag anslutna med sina olika rabatter – allt samlat på ett och samma ställe.

Jag har till exempel kollat lite på spel och cd-skivor till vissa i familjen, och på CDON får man just nu 50:- rabatt på sin beställning. Ellos, som har massor av olika saker – både kläder, inredning och annat –  erbjuder just nu otroliga 40% rabatt på ordervärdet eller 400:- rabatt på beställning över 800:-. Ett riktigt bra erbjudande tycker jag! 😀  Dessutom har Beauty Planet 10% rabatt på din beställning, och där finns ju mängder med bra julklappar. Så kolla in den här sidan om du har tänkt köpa julklappar via nätet. Det är perfekt när man hittar alla rabattkoder samlade så här på samma sajt. 😀

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med laptopen iknät, vovven vid fötterna och te-koppen bredvid mig och njuta av kvällen. 🙂

Ha det så jättegott alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...