Allmänt

Vattenvarning idag!

vattenvarning1

God kväll på er alla fina!

Hoppas ni haft en bra dag? 🙂 Själv har jag precis satt mig med ett par ostsmörgåsar och en lussebulle och en kopp te till kvällsmat efter sista nageljobbet.

Ni som bor i Borås har väl säkert inte missat att någon har brutit upp en inspektionslucka i en vattenreservoar, vilket upptäcktes idag. Så alla som bor i de västra delarna av Borås uppmanas att inte dricka av vattnet de närmsta två dygnen, fram tills att svaren på proverna som har gjorts har kommit. Det har ställts upp vattentankar på speciella områden för de som är drabbade. Detta gäller speciellt nio områden i de västra delarna, vilka och mer om tappställen kan ni läsa om på bt.se. Själv bor jag visserligen i den västra delen men tillhör inte de drabbade områdena, tack o lov. Jag har varit med om det där förr, och vet hur jobbigt det är att inte kunna använda vattnet eller behöva åka iväg för att hämta det i dunkar, pet-flaskor och liknande.

*

Nåväl, nu ska jag i allafall kolla runt lite efter julklappar på nätet till familjens ungar och sen är det dags för tv-mys innan sängdags. Jag blev så julinspirerad tidigare idag när jag packade upp julgranen. Ja, det blev en konstgjord gran i år också. Jag tappade sugen när jag tänkte på allt attans barr som kommer att ligga i alla våra herdemattor, och sen (skratta inte ihjäl er nu) så avskyr jag att dumpa den stackars granen typ en vecka efter jul. Stackars gran… 😛

Ha en mysig måndagskväll alla och på återseende senare! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...