Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Juliga naglar! :-)

julnaglar11

Hej på er alla!

Tittar in en snabbis när jag har lite tid över. Har precis haft en av mina stammisar här på en nagelfix, juliga glittertippar i rött, grönt och guld. Lite rasta över dem typ..hehe! Men jag överväger faktiskt likadana julnaglar till mig själv för jag tycker dom ger en jättehärlig julkänsla. 😀

Nu ska jag börja rota i våra lådor med julgranspynt och planera inför granen. Jag har ett litet problem här. Få en gran till lucia men bara en konstgjord, eller vänta tills nästa helg för att få en äkta. Hmm…? Vi har haft konstgjord gran i flera år nu och den blir ju jättefin när den är färdigklädd. Men det är ju en speciell känsla med äkta gran, och jag hade så gärna velat ha en jättegran i år, eftersom vi har så högt i tak i vårt nya vardagsrum. Men så var det det här med lucia då… jag vill så gärna sitta här i morgon bitti med tänd gran, rykande hett kaffe och lussebullar och titta på lucia på tv. Vilket jag troligtvis ändå inte kommer att göra eftersom jag kommer att försova mig, som alla andra år. 😛 Så vad ska jag göra?

*

nikki12

I går hade vi mysigt adventsbesök av lillasyster Nicole, och sen gick vi alla hem till mamma på söndagslunch – hemmagjord grönsakssoppa och jordgubbskaka med vispgrädde. Mmmm! 😀 Dessutom fick vi besök av kompisen och hans yngsta pojk, så det var en riktigt mysig advent igår. 🙂

Men nu ska jag göra i ordning i nagelrummet och förbereda för nästa besök. 😀

Ha en superfin måndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Snygga naglar!

Kommentarer är stängda.