Allmänt

Min dag med Evelyn! :-)

evveidag5

 

Hej hopp alla!

 

Då var vi ensamma igen, Håkan och jag, efter en dag med en tokglad liten pratkvarn här hemma. 😛

Jag hämtade Evelyn vid skolan när hon slutade idag, och blev väl inte så förtjust över att hitta min brorsdotter tokfrysande i genomvåta kläder och barfota. Man hade väl gärna sett att skolpersonalen hade lite bättre koll på barnen.

Men vi skyndade oss hem så fort vi kunde och väl hemma stoppade jag Evve i badet så hon blev varm igen. Sen rotade jag fram mina minsta leggings och minsta sockar och så blev hon hur snygg som helst. *skratt*

 

evveidag1

 

Efter badet fick hon först lite att äta innan vi satte igång med vårt cupcakesbak. 😀 Självklart blev det bakning idag, det hör liksom till när man är hemma hos faster. 😉

Jag hade köpt ett bakpaket till Evelyn, där i princip allt ingår. Det enda man behöver tillsätta är ett ägg, lite mjölk och olja.

 

lilifee1

 

Jag har köpt de här tidigare och dom är helt perfekta för baksugna barn. Princess Lillifee från Dr Oetker, denna gången med muffins. De finns i flera olika sorter, bland annat hjärtformad citronkaka som jag köpte sist. I paketet finns en mix för muffinssmeten, en mix för glasyren, en liten påse med hjärtformade strössel, 12 stycken rosa formar med rosor och hjärtan på och en karta med Princess Lillifee klistermärken.

 

evveidag2

 

Evelyn älskar de här bakpaketen och hennes muffins blev jättefina! Jag har faktiskt mest talat om för henne vad och hur hos ska göra, sen har hon gjort det själv. Det enda jag skötte själv var ugnen. 😉

 

Medans  muffinsen stod i ugnen så passade vi på att göra fint i buren hos min undulat Tinky. Meningen var att han skulle få en ny leksaksfågel idag, men den ”råkade” gå sönder. *skratt*

 

evveidag3

 

Efter fågelspektaklet och efter att muffinsen kommit ut ur ugnen så ville förstås Evve ha fina naglar, så då flyttade vi in i manikyrhörnan. 😀 Så medans muffinsen svalnade så fick hos rosa, glittriga naglar med hjärtan och blommor på.

 

evveidag4

 

Sen var det dags att glasera muffinsen och lägga på strösselhjärtanen, och så var vi klara att gå ner till farmor där pappa väntade, för att bjuda dem på cupcakes. 😛

 

Så nu har jag alltså lämnat av den lilla damen, som verkade riktigt nöjd med sin dag. Hon fick även lite presenter idag, bland annat en väska som hon blev tokglad för. 😀

 

evveidag6

 

Den här ursöta lilla Hello Kitty-ryggsäcken har legat här och väntat på Evelyn sedan vi var ute och fikade hos kompisarna Virre och Jonas för ett tag sedan. Då skickade Virre med den här hem till Evelyn, och idag fick hon den alltså. Tänk att det är så himla lätt att glädja ett barn och så härligt det är att se. 😀 Väskan packade hon full med resten av det hon fått, två mjukismöss med klänningar och Princess Lillifee klistermärkena. =))

 

Nu är jag trött i benen, trött i huvudet och helt slut i armarna men det har varit en urmysig dag! 😀

Nu ska jag laga middag till min älskling och mig själv och sen blir det bara en slapparkväll i soffan. Ha en fin kväll alla! Jag återkommer senare – om jag orkar.. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...