Allmänt

Hemma i Borås – och regnet… ;-)

***

God kväll på er alla!

Här sitter man och lyssnar på skvalandet av det eviga regnet utanför och ångrar att man inte stannade lite längre i norrland. Trots lite småskurar ibland så var det ändå så skönt väder däruppe, och vi lämnade sol och blå himmel i Härnösand på morgonen för att anlända till Borås framåt kvällen i hällande regn. Och då hade vi ändå haft kanonväder nästan hela vägen ner genom landet. Först i höjd med Vara började himlen mörkna och graderna falla för att sedan utvecklas till hällregn ju närmare Borås vi kom. När vi senare ringde till svärföräldrarna för att tala om att vi var tryggt hemma så får vi höra att dom har en underbar kväll med sol och klarblå himmel. *suck*

***

Nåväl, nog med gnäll! 😀

Det var ändå trevligt att komma hem och träffa familjen igen, ställa ut alla fina saker i lägenheten som vi fått och köpt däruppe och sova i sin egen säng. Sedan har denna veckan varit så full med olika saker att jag knappt fattar att vi redan varit hemma nästan en vecka. 🙂

***

***

Ikväll njuter vi av lite plockmat i form av kall- och varmrökt lax, räkor, ägg, avocado och olika goda skaldjursröror på rostat bröd, och supergoda vita vinet Castellero de diablo till. 🙂

Och i morgon blir det ännu mer skaldjur. 😀 Då åker vi med M/S Trubaduren ut i Göteborgs skärgård på skaldjurskryssning. Det ska bli såå himla mysigt! Jag ska fota så mycket jag kan och ge er mer info om resan när jag är tillbaka.

***

***

Men nu avslutar jag med en underbar blombukett som Håkans syster Mona band av egna trädgårdsblommor när vi var uppe i Ö-vik. Hon har en helt fantastisk trädgård! Själv fick jag något helt underbart av henne när vi åkte, nämligen två burkar fulla med deras egna smultron! Hur ofta har man möjlighet att äta så mycket smulton liksom, det är ju svårt att hitta idag! Så mina ska bli något riktigt gott. Troligtvis samma sak som Mona själv bjöd på en gång och som jag aldrig glömt, nämligen hemmabakad drömrulltårta med smultron i smörkrämen. Det ska jag göra! 😀

***

Ha nu en fortsatt fin kväll alla och självklart, en skön helg!

Jag återkommer efter vår skärgårdskryssning. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...