Allmänt

Rosor av mitt hjärta! :-)

rosor1

 

God förmiddag på er alla!

 

Vilket himla tråkigt väder det är då! 🙁  Jag blir snart tokig över att behöva tända lampor mitt på dagen i maj för att det är så mörkt ute. Jag vill ha sol, ljus och värme!

I går kväll när hjärtat kom hem efter att ha hämtat ut våra biobiljetter så hade han köpt en krukros till mig. 😀 Goaste han! Vi får väl se hur länge den överlever bara. Tyvärr är dom ju toksvåra att hålla vid liv, men jag har hört att dom trivs bättre ute så jag tänkte ställa ut den så fort det blir bättre väder.

 

rosor2

 

Nu ska jag ta och flytta in i nagelhörnan en stund och greja lite. 🙂 Ikväll ska vi på bio, hjärtat och jag, och se senaste pirates of the caribbean 4 i 3D. 😀 Det ska bli superkul! Jag har faktiskt aldrig sett en 3D-film på bio, men vi har ju en 3D-tv så helt nytt blir det inte förstås. Kan dock tänka mig att det är grymt stor skillnad att se det på en stor filmduk.

 

rosor3

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, trots det urkassa vädret. Förhoppningsvis får vi lite finare väder framöver, så man kan få börja njuta av sommaren.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...