Naglar Skönhet & hälsa

Lek med färger…

nageldeko21

 

Hej hej alla!

 

Nu har vi stökat undan middagen här hemma, ovanligt tidigt för att vara oss. Men vi ska gå på tidiga föreställningen ikväll, så det kändes skönt att få det avklarat så att man slipper tänka på det och så rusa iväg när man är tokmätt. Nu ska jag lägga mig och vila en stund så jag orkar med hela kvällen. 🙂

 

Dagen för övrigt har jag tillbringat i nagelhörnan med mina nya färger och lite annat kul. Jag var ju iväg till Hobbex igår och köpte ett gäng burkar i lite olika färger. Det är inga nagelfärger men ack så bra för ändamålet. 😀

 

humbrol

 

Jag använder mig av hobbyfärgerna från märket Humbrol som finns i massor av kulörer. De finns även i tre olika varianter – vanliga, gloss och metallic. I går köpte jag 12 färger och har haft riktigt kul med dem idag. Det finns förstås riktiga färger för nagelkonst, men jag tänkte att jag testar med dessa först. De kostar bara 20-25:- burken, en bråkdel av priset på nagelfärger. Däremot vet jag inte hur bra de är för naturliga naglar, men jag använder dem bara på konstnaglar och med ett topcoat eller ännu bättre – ett Uvlack över – så håller de hur bra som helst! 😀

 

nageldeko11

 

Jag skulle gärna fortsätta därinne resten av eftermiddagen också, men jag måste ta mig en liten paus ifall jag inte ska somna på bion ikväll. 🙂 Det ska bli riktigt kul! Jag fattar inte varför vi går så lite på bio men det blir helt enkelt inte av. Nu ska det dock bli det, så återkommer jag inte mer i eftermiddag så får ni höra hur filmen var senare ikväll eller i morgon.

 

Ha nu en riktigt mysig fredagskväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Men chitt, Indra, vad riktigt, riktigt duktig du är på nageldesign! De blir bara snyggare och snyggare! 😀

Kommentarer är stängda.