Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – handmålat i silver & vitt

silvervitt1

 

Hej på er alla!

 

 Här kommer en bild på senaste nageldesignen som jag avslutade idag med ett skyddande topcoat. Det var såpass viktigt att allt var helt torrt innan jag vågade dra med en pensel över, för att inte riskera att dra ut de svarta linjerna över det vita bottenlacket.

De här naglarna är förstås handmålade, med tunn pensel. Jag började med ett vitt lack i botten. Sedan har jag först lackat tippen med ett silverfärgat lack, för att sedan täcka det med ett silverglitterlack.
Efter att detta första har torkat ordentligt började jag måla mönstren med svart Two way pen, och satte sedan ett par klara rhinestones på några ställen på nageln. Avslutningsvis har jag alltså lackat hela nageln med transparent skyddande och förseglande topplack.

Designen är inte min egen utan jag fick tipset på Nails på fb. Men jag tyckte dels att det var en snygg design, dels att det var en perfekt design att öva sig på tunna linjer. 😀 Hur som helst – de här naglarna är till mig själv – och dom ska jag sätta på mig nästa gång jag vill ha lösnaglar. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättefina!

  2. valmina säger:

    Så läckra dom blev <3

Kommentarer är stängda.