Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Naglar & skor! :-)

ed-hardy-skor1

Hej hej alla!

Kikar in en liten snabbis under en liten sväng uppe i min sömnlösa period. Egentligen hade jag nog sovit som en sten, om det inte varit för att fötterna kliar igen. Attans eksem! Slutar det aldrig klia liksom? Var i allafall tvungen att kliva upp och ta på lite bedövningskräm för att försäkra mig om att jag får sova lite i allafall. I morgon bitti är det full fart i nagelrummet igen, och då vill jag vara pigg!

Roar mig lite med att kika på skor medans jag pysslar om mina fötter, och hittade dessa annorlunda men läckra skor på Brandos.se. Ett par trä- och mocka Ed Hardy-skor! Sååå tuffa! 😀 1499:- får du vara beredd att punga ut med för att få ta med dig de här raringarna hem. 😛

***

Förutom skor, så har jag ju en annan sak som släpat lite efter, nämligen nagelbilder.

***

black-and-cerise-nailz

***

Denna uppsättning i rosa och svart gjorde jag på en studenttjej vars balklänning var i samma färger och till viss del – även mönster. 😀

greennailz11

***

Detta setet gjorde jag också på en studenttjej, och hennes klänning gick i metallic-mossgrön kan man kalla det. Ursnyggt tillsammans med denna lite metalliska ljusare gröna gel.

***

student-pink-white1

***

Sista uppsättningen för i natt – även den på en studenttjej – är gjord i vitt glitter, ljust rosa glitter och små rosa och vita rhinestones applicerad en och en. 🙂 Här var balklänningen mörkt röd, men det passade ändå utmärkt ihop. Plus att själva studentdagen för den här tjejen skulle gå mer i rosa och därför funkar lika bra då. 🙂

***

Jaha, där var några av de senaste, det kommer fler efter hand. 😀

Ha nu en fortsatt fin natt alla och på återseende i morgon igen! =))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    ååh dem träskorna vill jag ha! 🙂

Kommentarer är stängda.