Allmänt

Dimmigt idag…

dimma12

God eftermiddag på er alla denna fredag!

Det har verkligen varit en ordentligt dimmig dag, och nu när jag var ute en sväng med Loxy kändes det som om regnet var på väg att komma. Jag har varit hemma en sväng hos min mor och suttit och tjattrat med henne och lilleman fick en stunds lek med Pellisen. 🙂 Jag ställde mig vid spisen direkt på förmiddagen idag, för att göra svampcrépès till middagen. Skönt att ha det gjort, bara att slänga in i ugnen för gratinering när det är dags att äta.

Det är stängt i nagelhörnan i dag också, och några dagar framåt. Vi håller ju på att måla om väggarna i hela lägenheten, och nu hade turen kommit till nagelrummet. Så hjärtat har spacklat och slipat och ska stryka första omgången senare ikväll om det är helt torrt då. Men på tisdag ska allt vara igång igen som vanligt, fast med fräscha nymålade väggar. 😀

Bloggen har stått still ett par dagar, men det har varit lite mycket den sista tiden, bland annat med vår mc-klubb som vi startade för några år sedan, och som vi nu valt att lämna. Av olika skäl som jag inte gärna går in på offentligt här. Men vi har i allafall gått ur Hräsvelg mck, Håkan och jag, från och med i går, och det känns ganska tråkigt. 🙁

Nåväl, nu ska jag slappa en liten stund framför tv’n innan det är dags att ställa in formen med crépès i ugnen. Ha en jättefin fredagskväll alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Seppo säger:

  Det var ju synd att ni går ur från klubben 🙁

 2. Cherlindrea säger:

  Ja Seppo, det tycker vi också. 🙁

 3. Virre säger:

  Kul med ny färg i lägenheten! Hoppas det blir bra. Tråkigt med klubben dock 🙁 Ni blir saknade! Ha de bäst nu! KRAM på dig

 4. Cherlindrea säger:

  Virre: Det är bara vitt men blir nog jättebra jämfört med hur väggarna såg ut när vi flyttade in. 🙂 Inte roligt med klubben nej, men tyvärr så det fick bli nu, hur ledsamt det än är. 🙁 Må så gott du med! Kramar om!

 5. säger:

  Hej vännen,

  Hoppas att allt är bra, det är jätte tråkigt att behöva ta beslut som inte är så roliga.

  Roligt med lite nytt hemma även om det bara är vitt, tycker det är kanon för då kan man färgsätta med en massa annat istället och det är lätta att byta färg om man skulle ledsna.

  Varma höstkramar H

Kommentarer är stängda.