Allmänt

En härlig promenaddag! :-)

loxen11

Hej på er därute i solen alla! 🙂

Vilket härligt väder det blev idag, även om det var tokkallt i morse. Det är som gjort för invigning av mina jättefina vita stövlar som jag fick av hjärtat i födelsedagspresent! 😀 Jag har inte fotat dem ännu, med det kommer bilder på det också senare. 😛 Jag vet – jag har lovat massor av bilder den sista tiden men jag har som sagt var inget bildprogram i datorn just nu, så jag kan inte göra så mycket. Jag får helt enkelt använda mig av gamla bilder tills jag fått ordning på den biten. 🙂

Idag har jag fixat med lite naglar på förmiddagen och har ytterligare ett nageljobb i eftermiddag. Men först ska jag ta en promenad med lilleman i det fina vädret, och så ska jag hem till min mor och äta middag. Hon skulle bjuda på någon form av ugnsbakad fisk med kaviargräddsås idag. Det låter ganska lovande måste jag säga. 🙂

Så nu ska jag bara vänta in tvättmaskinen så den blir klar innan jag kilar iväg. Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...