Allmänt

Första dagen i Härnösand! :-)

God kväll på er alla!
Ja, då var vi äntligen uppe i fina Härnösand igen. 🙂 Efter en hel dagsresa upp igår. Det är ju alltid segt att sitta i bilen så länge men det gick ovanligt smidigt denna gången. Vi var uppe på drygt 10 timmar. Men det blev en tidig kväll trots allt. Efter en god middag hos goa svärföräldrarna och kvällsmys med lite gott framför tv'n på kvällen så var det en snabbdusch och sängen som gällde. Men trots att jag var så himla trött så har jag sovit dåligt i natt. Loxy har känts som en jättegrand danois och har tagit upp varje tänkbar plats i sängen. 😛 Det var varmt och jag hade ont i hela kroppen efter att ha suttit i bilen så många timmar. Så idag har jag varit lite mör milt sagt. 😉
***

***

Därför var det underbart att ta en härlig eftermiddagspromenad utefter vattnet, njuta av vackra vyer och vackra båtar. 🙂

Lite smånojiga är vi här ute för i förmiddags möttes vi av en hyfsat lång huggorm som kom ringlandes över stenplattorna på altanen utanför vårt hyrrum, rakt emot oss när vi gick ut med Loxy. Den jagade min stentuffa 92-åriga svärfar ut ut trädgården med sin käpp till vår stora förtjusning. 😀 Men trots allt finns den ju nånstans härute, eller dess moster, kusiner eller nån annan artsfrände, så vi tar det säkra före det osäkra och håller noga koll på vart Loxy går

Men vi fick i allafall en mysig promenad innan vi återvände hem för middag.

***

***

***

***

***

***

Annars har jag faktiskt mest tagit det lugnt idag och återhämtat mig efter bilresan. 🙂 Vi åkte ner på stan en sväng, vandrade runt lite och njöt av vackert väder och gjorde lite shoppingärenden. Och så fick jag en sommarpresent av min fina make! 🙂

***

***

Jag fick ett parfymprov med en beställning för ett tag sedan, på Paco Rabannes ”Olympea” och blev helt förälskad! <3 Jag har aldrig gjort slut på ett parfymprov i hela mitt liv men denna skakade jag ut varje droppe ur. 😀 Eftersom jag är otroligt doftkänslig, får migrän eller huvudvärk av de flesta dofter, så blir jag så sjukt glad när jag hittar någon doft som jag tål. Jag kan inte ta mycket av den, då blir den för tung. Men lite grann på handleden funkar och jag är överlycklig! 😀 Och nu fick jag parfymen av min älskling idag! <3

***

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...