Personligt

En titt in i vårt sovrum i natt… ;-)

natten1

Hej därute i natten…

Jaha, här sitter jag med kaffekoppen och ett par tända ljus och väntar på att min käres väckarklocka ska ringa. Det har varit en absolut hemsk natt, både ”måmässigt” och sovmässigt. Jag fick migrän igår på eftermiddagen och så var det med den kvällen. Låg i soffan och slumrade och lyssnade på tv’n lite då och då, men sen gick jag och lade mig. Och eftersom Håkan ska upp tidigt i dag så gjorde han mig sällskap. En lång natts god sömn nu, tänkte jag, så är jag fit for fight igen! Trodde jag ja… Jag har inte sovit än – och nu är klockan snart halvsex på morgonen.

Jag har varit vaken precis hela natten, flugit upp och ner i sängen, öppnat fönstret för att det varit för varmt, stängt det för att det blev för kallt, upp igen för att skaka ur sängkläderna, upp en stund senare för att byta sängkläder eftersom jag höll på att flyta bort. Ta en snabbdusch. In i sängen för att försöka sova igen. Upp igen och öppna fönstret på nytt, bara för att stänga det fem minuter senare när jag höll på att få frossa. Och så ett antal mindre trevliga turer till hjärterummet, eftersom migrän förutom huvudvärken även för med sig en mycket obehaglig känsla som ibland är svår att ignorera, nämligen illamående.

Och mitt i detta nattliga kaos, som jag har försökt utöva så tyst som möjligt för att inte väcka min käre som ska upp och jobba halv sex, så får helt plötsligt Loxy för sig att han är absolut, super, akutnödig! Då var klockan runt två tror jag. Så då var det bara att ta sig upp och få på sig lite kläder och bege sig fem våningar ner och iväg en bit från gården så han fick göra sina behov. Jag gillar verkligen inte att vara ute så där ensam på nätterna, så jag var inte road kan jag säga.

Jahapp, men nu är alltså klockan halvsex som sagt, och min käre har just kommit upp och satt sig vid kaffebordet. Nu ska han snart åka till jobbet på ett dygn igen. Själv ska jag återgå till sängen och se om jag kan få någon liten vila till. Kanske…

Ha en fin lördagsmorgon alla när ni vaknar!

Jag dyker upp när jag har sovit en stund. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Låter som du haft en jobbig natt… :/ Hoppas du fick sova lite tillslut…
    Kramar

Kommentarer är stängda.