Allmänt

En kopp te till lunch…

lunchte1

 

Hej på er därute!

 

Jaha, då var klockan snart två på dagen och jag har fortfarande inte kommit upp ordentligt ur sängen. Det var ett ordentligt migränanfall jag åkte på den här gången, och jag är rädd att det inte är slut än.  Jag som hade hela dagen bokad idag, till olika saker. Jag fick avboka allting på grund av den här förbaskade migränen. Idag är jag verkligen sur! 🙁

 

Nu har jag i allafall druckit en kopp te och ätit ett par riskakor, och tänker fortsätta in i sängen igen. Det är lika bra att bara försöka vila och sova bort eländet hur tråkigt det än är. Men då kanske man är på g i morgon igen i stället för att vara halvkass då också. 😉 Lilleman är inte direkt deppig över kortare promenader idag. *s* Regnet strilar ner därute, och det blåser ordentligt då och då, ett väder som är rena mardrömmen för min lilla bortskämda vovve. 😛 Så han är ganska nöjd med att hålla matte sällskap i sängen idag. =)) När jag är lite piggare ikväll så ska jag plocka fram ett Nina Ottosson aktivitetsspel som vi ska spela, han och jag, så får han lite hjärngympa i stället. 😉

 

Nu ska jag försöka slumra nån timme till och se om det hjälper.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Nä men usch och fy… migrän är verkligen inte roligt. 🙁 Lider med dig och hoppas att det har släppt nu.

    Kram kram
    M I N D I

Kommentarer är stängda.