Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Mysig middag i mammas täppa… :-)

hos-mor1

***

Hej därute denna ljuva försommarkväll! 🙂

Termometern visar fortfarande ljumma 18,7 grader, trots att det mulnade på och till och med regnade en smula frampå kvällen. Nu är det skymning ute och ser nästan lite dystert ut, men varmt är det fortfarande.

Jag har tillbringat första delen av dagen tillsammans med min syster Nicole. Först två timmars babbel om allt som hänt sen sist.. (drygt två dagar sedan..hehe) och sedan två timmars nagelpyssel. 😀 Hon har varit sugen på knallgula naglar länge, och idag fick hon dem äntligen. *s* Men jag var ju ändå tvungen att lägga in lite roliga saker, som gult folie och lite gula glitterdots. Så helgula blev de, men med lite annat än bara färgade tippar. 😛

***

När systra mi åkt hem så hade jag bara en liten stund på mig att fixa i ordning mig själv och Loxy och sen var det bara att pysa iväg till mamsen, som bjudit hem mig på middag eftersom jag var ensam idag. Vi dukade ute i trädgården hemma hos henne, hur mysigt som helst! 😀

Sen tog vi en promenad tillbaka hem till mig för att dricka kaffe, och där fick vi sällskap av syrrans kompis – som jag numera nog kan kalla min egen kompis, (jag umgås typ nästan lika mycket med henne som syrran gör..hehe). Kvällen har hittills inte gått åt till annat än att slösurfa i soffan, kolla fb, kolla mail, kolla..ja – allt sånt där ni vet. 😉 Nu ska jag snart kika på ”På spaning med Bridget Jones” tänkte jag. Har redan sett den, men det var det enda sevärda jag hittade på tv ikväll, så jag får väl se den igen.

Ha en kanonkväll alla, och sov så gott när det blir dags! Här kommer en liten bild på syrrans soliga sommarnaglar som avslutning. 🙂

***

yellow-nailz1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...