Allmänt Mat & Bak

Pyssel, pasta och puttegubben min.. ;-)

loxysben1

***

God kväll på er alla!

Då var jag färdig för sängen. 🙂 Det blir ett tidigt sänggående för min del ikväll. Dels har det varit en intensiv dag med min pratglada syster, och dels har jag en lång, intensiv dag framför mig i morgon, så jag behöver verkligen få en lång, god natts sömn.

Systra mi har fått nya naglar idag, och sen blev det middag och fika innan en av ”mina” tjejer dök upp för att få en påfyllning av sina fransar. Så det har varit en riktigt mysig dag och kväll, som älsklingen och jag avslutade med lite kex, ost och en ljuvlig kopp vaniljte. 🙂

***

laxpasta1

***

Middagen idag blev en favorit i repris, men min syster åt den för första gången och hon tyckte också det var supergott! Och det är det verkligen. Prova det här om ni gillar varmrökt lax, det är tokgott och receptet hittar ni här. 😀

Jag hade egentligen tänkt hinna baka syrrans favvokaka cheesecake till idag, men det fanns det ju ingen som helst tid till tyvärr. Som tur var hade jag en Baileyscupcakes kvar till henne och en som hon fick ta med sig hem till killen. 🙂 Och dessutom hade vi värsta goda köpta kakorna – Choco Moment från Marabou – hemma och dom var absolut, totalt livfarliga för oss chokladaddicts! 😛

***

chocomoment1

***

Ni vet – reklamen där en kille sitter fast i en hiss och hissreparatören klättrar ner och sätter sig bredvid och bjuder honom på en kaka i stället för att fixa ut honom ur hissen… Mmhm, där har du denna kakan – och jag förstår varför dom stannar kvar i hissen. Hehe! Jag säger bara – testa den! 😀

***

loxysben2

***

Till sist måste jag bara få lägga upp några till pics på min finaste lilla Loxy som sitter och vakar över sitt nya älskade ben som han fick ikväll. 😀 Han skulle till varje pris sitta mellan oss, men vi kunde ju försöka stjäla hans ben, så han satt med det i munnen hela tiden. *skratt* Ett riktigt bra ben för små vovvar med anlag för tandsten förresten, bara ett litet tips. Här är kyckling lindad och torkad runt ett vanligt tuggben och det är det enda benet som Loxy verkligen toktuggar på under en länge stund och inte bara äter upp det direkt, som med många andra ”bra-för-tänderna-tuggisar”. Jag hoppas att jag får se resultat på hans tänder snart.

***

Men nu ska jag följa de sista minuterna i DEBATT på svt1 och sen ska jag sova! 🙂

Hoppas ni har en fin kväll därute och får en god natt när det är dags!

På återseende i morgon!

stars1

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...