Allmänt

Många bud för dagen… :-)

blommorgon1621

***

God morgon denna höstlördag alla!

Det blev en skön sovmorgon för min del idag, och snart kommer min gubbe hem efter ännu ett dygnpass på jobbet.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad vi ska hitta på denna dag. Dels är det marknad i Mörlanda som min syster och hennes kompis tycker att vi ska gå på. 🙂 Och det låter faktiskt riktigt mysigt. En äkta gammaldags knallemarknad med hantverk och knalleprylar i stället för de där stånden med plastkrafs och skräp som man stöter på var tredje meter på dagens marknader. Det hänger mest på vädret känner jag. Har ingen lust att klampa fram i ösregn på en marknadsplats. Been there, done that.. Min pappa var ute på marknader när jag var liten, så jag har stått åtskilliga regntimmar i ett marknadsstånd. 😛

Andra grejen jag skulle vilja göra är att åka ner till en loppis här i stan och titta efter en byrå eller skänk som jag vill ha till badrummet. Jag har hört ryktas att det ska finnas så många som fyra stycken lämpliga därnere nu. Så det väger tungt förstås. 🙂

Och sist men inte minst så vill jag ner till Presentknallen i stan och köpa två tavlor som jag har spanat in där, innan dom flyttar hem till någon annan.

Så det finns lite olika bud inför dagen. Just nu sitter jag förstås och grubblar över hur jag ska lyckas få in alla tre sakerna under dagen. 😀

Det är mina i-landsproblem idag. =)) Nu ska jag ta och väcka min sjusovarhund först och främst, och ta ut honom på en blöt morgonprommis.

Ha en jättefin lördag alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...