Allmänt Inredning & design Inredningsprylar Mat & Bak

Tavlor & lakritspulver… :-)

loxylurv1

***

God kväll på er alla!

Hoppas ni har haft en fin helg. 🙂 Jag har precis satt mig i soffan för att softa bort resten av kvällen framför tv’n efter en lång dag. Det känns fram emot kvällen när man har hållt igång nonstop. Vi åt en supergod middag i eftermiddag, maken och jag, bestående av vegetariska provecaliska biffar, en ljuvlig kantarellsås och små minibrysselkål. 😀 Sedan blev det – eftersom det är söndag – lite extra gott till eftermiddagskaffet. 😉 Jag slängde ihop en Silviakaka som jag inte gjort på hur länge som helst, och det var alldeles för gott. 😛  Min fina lilleman fick en tuggis med torkad kyckling, en storfavorit. =))

***

lakrits

***

Appropå godsaker, så köpte jag en sak igår när vi var på stan, nämligen lakritspulver! 😀 Jag har varit på jakt efter det här ett bra tag och nu hittade jag det i en ny liten butik som heter Cassie. Där fanns massor av vill ha saker, i form av olika chokladsorter, te- och kaffe, delikatessostar m.m. och så fanns då dessa härliga saker ifrån Lakritsfabriken. Jag köpte bara en burk med lakritspulver den här gången, eftersom det var detta jag letat efter, men jag ska definitivt dit snart igen. Nu ska jag dock testa att baka med det här och först på listan står såklart halloncupcakes med lakritsfrosting. 😀

***

tavlor1

***

Men vi var inte på stan för att leta lakritspulver egentligen, utan för att köpa två tavlor som jag sett där för några dagar sedan. Och de fanns kvar, så dessa två följde med oss hem igår. 🙂 De passar helt sjukt perfekt till vår nya soffa, helt i samma nyanser, och vi ska äntligen få upp något på vår tomma vita vägg i vardagsrummet. 😀 Jag ska lägga upp ett foto på vardagsrummet när det är klart så ska ni få se helheten. Jag är i allafall riktigt nöjd med köpet! 🙂

***

Men nu ska jag slänga mig in i en snabbdusch innan det är dags för mig att luta mig tillbaka i soffan och bara slappa, slötitta på tv och mysa med hund och gubbe (och katten om det passar honom.. 😉 ) innan det är tid att sova.

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla och på återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...