Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Kylig kväll…

evening111

***

Hej på er ute i kvällsmörkret! 🙂

Sista turen för denna dagen är avklarad och vi ska snart krypa i säng här hemma. Klockan är väl inte helt sovadags än, men jag tycker om att ligga i sängen och surfa runt på ipaden en stund innan jag somnar. 🙂 Jag kikar runt lite efter fina saker att dekorera mitt silvervåningsfat med, men har inte riktigt hittat något som har känts sådär 100% rätt än. Ibland är det själva letandet som är det roliga. =))

Ikväll har det varit en riktigt ruggig kväll här i vår lägenhet. Det blir ganska kallt här inne när termometern börjar krypa nedåt, så ikväll har jag tänt värmeljus lite överallt, både för värmen och för mysfaktorns skull. Men när vi kommit ner till minusstrecket så ska jag börja elda i vår lykta med spisbränsle på kvällarna. Den ger verkligen ordentlig värme runt sig. 🙂 Jag har sådan himla värk i armen idag, samma arm som jag hade min hemska inflammation i för några månader sedan. Jag är osäker på om det beror på att den blivit kall, eller att jag gjort något annat som har satt igång värken, men jag är livrädd att få tillbaka samma smärta som sist. Så nu ska jag ta det lite lugnt i morgon och se om det lugnar ner sig.

***

nailz39

***

nailz40

***

Från det ena till det andra… Lite nytt på nagelfronten är dessa två uppsättningar i silvervitt och blått som jag gjort idag. Det finns så himla mycket fina glitter så det inte är klokt! Själv älskar jag de färdigblandade glittergeléerna som jag tycker ger ett mycket mer täckande resultat, men variationen bland lösa glitter är förstås fantastisk! 😀

Men nu ser jag fram emot kursen som jag ska gå på Borås Nagelskola i helgen. Jag ska äntligen lära mig One stroke-tekniken så att jag kan göra handmålade designer på naglar. Det ska bli såå himla kul! 😀

***

Men det är helgens att-göra. 🙂 Nu ska jag stänga av tv’n innan filmen där börjar bli allt för creepy, (jag har sett den förr så jag vet…) och hoppa i säng med min padda. 😉

Hoppas ni haft en fin kväll och får en god natt när det är dags! På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Jättefina naglar som alltid! Alltid lika roligt att få se lite bilder. Ville bara säga att hoppas din arm inte blir sämre och håller tummarna att den blir bra! Du måste kunna fortsätta med dina små underverk 🙂 Ha de bäst! KRAM på dig

Kommentarer är stängda.