Allmänt

En oerhörd slöardag!

loxy151

 

God eftermiddag på er därute alla!

 

Hjälp, säger jag bara – vad trött jag är idag! Det är helt sjukt!

Nu har jag visserligen sovit dåligt några nätter och jag har haft fullt upp de senaste två dagarna. Men jag tycker liksom inte riktigt att det ursäktar att jag slocknar var och varannan minut, vad jag än gör. Tittar på tv, sitter vid datorn, pysslar i nagelhörnan…Jag bara somnar! Jag behöver uppenbarligen fortfarande sova igen mig verkar det som. 😉

 

Håkan är iväg i ett ärende för mig. 😛 Han har åkt till affären för att köpa ostbågar och 7up! 😀 Det är en sån där typisk slappardag idag och då ska man äta ostbågar i min värld. *s* Hade jag inte hållt mig till alkoholfritt vin igår så skulle jag nästan trott att jag var bakis. Men det är liksom inte möjligt. Inte alkoholbakis i allafall. =))

 

Jaja, nog babblat. Nu ska jag luta mig bakåt i soffan igen och slötitta på tv, somna lite i mellanåt och äta ostbågar så fort mitt hjärta dyker upp. 😀

 

Ha en jättefin söndagskväll och må så gott alla!

På återseende senare – eller möjligtvis i morgon bitti… 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Jag har varit i coma hela dagen ,så jäkla trött;(
    men trots det så har vi lämnat åter min lånade mc,och hämtat den rökta fisken den va god….tusen tack för igår igen kraaam <3

Kommentarer är stängda.