Allmänt

En sömnig morgon… ;-)

doftart1

 

En tidigt morgon blev det idag. Vad i hela friden gör jag uppe nu? Jag gör inget annat än att bara sitter och nickar med huvudet och somnar framför datorn.
Det har varit en otroligt seg natt. Jag trodde jag skulle tvärsova hela natten men jag har vaknat minst en gång i timmen och haft stora problem att somna om. Även Håkan har haft svårt för att sova i natt eftersom det varit minst 25 plus i vårt sovrum, trots takfläkt och öppna fönster. Det har varit en besvärlig natt och när klockan var strax efter sju så rusade vi upp båda två för att slippa ligga kvar i sängen och vrida oss. För min del var det alldeles för tidigt. Jag måste nog gå och lägga mig igen om jag ska klara av den här dagen. Jag vet inte hur många gånger jag har somnat bara under det här blogginlägget.

 

Så – det här är bara ett litet lisvtecken efter vår glada middag igår kväll. 🙂 Nu lägger jag mig en stund igen och så kikar jag in lite senare när jag piggnat till lite. 😉

 

På återseende då!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...