Allmänt

En tokmysig kväll med vännerna!

buffe1

 

Hej hej alla!

 

Många förlåt för att jag totalt försvunnit under dagen. Jag är inte dålig som säkert vissa tror, utan jag har helt enkelt haft så otroligt mycket att göra idag. När klockan var sju i morse så ställde jag mig i köket och började med kvällens buffé och där stod jag precis hela dagen. En kvart innan gästerna kom ikväll var jag färdig. 😛 Men det var det värt. Det var roligt både att laga maten och att den uppskattades, och vi har haft det otroligt roligt! 😀

Tack Veronica, Danne, Kjellis och Heidi för en supertrevlig kväll! Och Bassen såklart! 😉

Här kommer lite lösryckta foton från kvällen. =))

 

buffe2

 

Gubbarna tar för sig av buffén. 😀

 

buffe3

 

Vid matbordet.

 

buffe4

 

Vid bordet igen.

 

buffe5

 

Kjellis ehh..har nåt för sig på balkongen. 😛

 

buffe6

 

Håkan och Danne softar efter maten.

 

buffe7

 

Dags att skära upp efterrättstårtan. 😀

 

buffe8

 

Den ställde till lite huvudbry för den som skulle skära första biten.. *skratt*

 

buffe9

 

Det var nämligen en extremt hög tårta…haha!

 

buffe10

 

Veronica och Heidi testar håruppsättningar i badrummet. 😀

 

buffe11

 

Och här tror jag att Veronica sätter upp en ”fattigmanssvinrygg” på Heidi.. 😛

 

buffe12

 

Sebastian börjar bli less efter en hel kväll framför datorn. 😉

 

Nu har hela gänget åkt hem och Håkan har redan krupit i säng. Jag ska alldeles strax göra honom sällskap, för nu är jag bra slut. Fötterna värker efter en hel dag ståendes på vårt hårda klinkersgolv i köket, men goa Heidi prånglade på mig ett par snäll-mot-fötterna-skor ikväll som jag ska prova. Hjälper dom mot mina ömma fötter så ska jag köpa mig ett par likadana. 🙂

Nu ska jag bara ladda kaffebryggaren för morgondagen och borsta tänderna och sen ska jag göra min kära sambo sällskap i sovrummet. =))

Hoppas ni har haft en lika mysig lördagskväll som vi har haft!

Må så gott nu och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej vännen hoppas att allt är bra med er.
  Va längesen som jag kikade in här hos er.
  Kram

 2. veronica säger:

  God mitt i natten…

  Måste säga ännu en gång att maten var ljuvlig likaså tårtan..Magen stod i sju hörn (vilket betyder att jag var väldigt mätt…Tusen tack för en underbar afton från oss alla KRAM/V

Kommentarer är stängda.