Allmänt

En ny vecka…

frukost11

 

God morgon på er ute i stugorna! 🙂

 

Då var det måndag och en ny vecka. Jag har fått sova i natt och känner mig bra mycket mer utvilad än igår. Jisses, säger jag bara! Jag var totalt väck igår, bara sov bort hela dagen. Men idag ska jag försöka vara lite mer produktiv. 😛 Vi har tvättstugan nu klockan tio och fram till två, Håkan har precis gått ner med första skörden. =)) Sen ska jag ner till mamsen och lämna av lite chokladtårta till min bror och Evelyn. Den lilla damen har börjat sin första skoldag idag! 😀 Jag gissar att det blir mycket berättande när jag kommer ner. *s*

 

Vädret kunde ju dock vara lite roligare. Är det hösten som har kommit redan? Jag vill inte gärna tro det. Jag minns hur det var förra året. Jag gick och hoppades på ytterligare några sensommardagar ända in i november..haha! Men det är ju trots allt bara augusti än, och har vi tur så får vi en fin brittsommar. Vi får väl se… 🙂

 

Nu ska jag ta och dricka upp mitt morgonkaffe och ta itu med morgonsysslorna.

Ha en jättefin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Toppenblogg detta. Skall bokmärkas! 🙂

Kommentarer är stängda.