Naglar Skönhet & hälsa

Prickiga sommarnaglar!

prickiga-sommarnaglar1

 

Hej hej i regnet! 🙂

 

Då har jag kommit hem igen, efter en tur ner till mamsen där jag avlämnade chokladtårta till syskon och syskonbarn. 😛 Håkan har tagit hand om tvätten så jag har inte behövt springa ner nånting i tvättstugan idag, ganska skönt faktiskt. Jag har i stället ägnat förmiddagen åt att fixa naglar och medans senaste uppsättningen torkar så lägger jag upp en av de andra jag har gjort men inte visat än. Härom dagen blev det de här prickiga naglarna med blå blommor på, en rolig kontrast mellan det hårda svarta och mjuka blommor tyckte jag. 😀

 

I botten ligger det ljust beige lacket från Depend som jag köpte härom dagen, perfekt när man vill ha en naturlig bottenfärg på konstgjorda naglar. Tipparna är lackade i Mavalas svarta minilack och prickarna är gjorda med French liner från Depend, en vit penna som egentligen är tänkt för den vita tippen i fransk manikyr, men som funkar lika bra till andra saker. =))
Till sist har jag applicerat en blå blomma på varje nagel – tre stycken på tumnaglarna – och avslutat med ett skyddande och förseglande överlack – O.P.I.’s topcoat.

Vi får se om det här blir den uppsättningen som jag sätter på mig härnäst, för då lägger jag upp en bild så ni får se hur dem ser ut på. Det är alltid en viss skillnad mot när de ligger på manikyrdynan så här.

 

Nu ska jag återgå till min nagelhörna. 😀 På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    söta naglar 😉

  2. säger:

    Jag vill med ha chokladtårta 😉
    Och dom naglarna säger jag inte nerj till heller, ursöta =)
    ringer dig snaart 🙂 pusspuss

  3. säger:

    Jättefina!

  4. fyyyyy fasiken va söta! Dom var verkligen JÄTTEfina 🙂

Kommentarer är stängda.