Allmänt

Sista semesterdagen för mitt hjärta…

fikadags21

 

God eftermiddag därute alla!

 

Det är helt otroligt, men även den här dagen har jag varit halvslö och bara känt för att lägga mig och vila. Det måste vara olika saker som spelar in, så som vädret, sömnbrist och annat, för det är ju omöjligt att jag skulle bli så här utslagen bara av att laga mat. *skratt*

Jaja, nu är det snart kväll i allafall och då kan jag slänga mig i soffan och slappna av igen. Och kanske slockna lite då och då…hehe! Men nu ska jag först servera mitt hjärta lite kaffe efter maten tänkte jag. 🙂 I morgon jobbar han sitt första pass efter semestern, det är sista dagen idag. Hur fort har inte det gått då? Jag fattar det inte! Det känns som igår som han kom hem och hade flera veckors ledighet framför sig. Det är ändå tur att han har en sådan tjänst som han har, med lite mjukstart på ett dygn innan han är hemma igen. 😀

Hoppas ni har haft en bra måndag därute i allafall alla, och får en mysig kväll.

Nu ska jag plocka fram kaffebrickan. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    tiden går så fort när vi har årstider..

Kommentarer är stängda.