Allmänt

En aktiv morgon…

blommorgon161

 

God morgon alla goa därute!

 

Det har varit en riktigt lång, god natt – tack o lov. Förhoppningsvis kommer jag vara lite piggare idag, för igår var det rent för jäkligt. Jag har ju varit toktrött i ett par dagar nu.

Hur som helst så blev det en kickstart för mig här på morgonen. 😛 Först ringde Veronica precis när jag vaknat och vi pratade bort en timme. =)) Sen var det dags att knata ut med Loxy, för då vaknade han. Och när jag kom in igen och satt i telefon med mitt hjärta, då dyker lillebror upp efter att ha lämnat Evve i skolan. Men nu har han åkt hemåt och jag är ensam igen. Jag har kommit efter lite i morgonsysslorna  här, men det är knappast hela världen. Jag har inga måste-göra idag ändå. 🙂

 

Vad händer idag då? Det lutar åt nagelpyssel igen, jag har satt igång med en ny design som jag tänkte få klart idag och sen ska jag bygga lite gelénaglar igen tänkte jag. Det är perfekt att sitta i nagelhörnan och pyssla och samtidigt lyssna på nån bra ljudbok. 😀 Senare idag tänkte jag kila ut med kameran en sväng och se om jag kan få några bra foton på lammisarna i fårhagen bakom huset. =)) Dom har redan hunnit växa på sig så det vore kul att få några bilder innan dom ser ut som får liksom. 😛

 

Nu ska jag ta itu med bäddning och lite annat här hemma. Ha en jättefin tisdag alla,
och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...