Allmänt

Mysig grillkväll med familj & vänner! :-)

grill0

God lördagskväll på er alla!

Då har jag hamnat i soffan, efter en lång och riktigt intensiv dag. 😀

Den mjukstartade lite, med vinbärsplock ute i trädgården och lite annat pyssel och fortsatte sedan med tokbakning. *s* Jag insåg inte riktigt hur mycket vinbär jag hade och planerade att baka så jag kunde använda alla bär. Efter tre kakor – två med vinbär och en med jordgubbar (för min icke vinbärsgillande makes skull) så hade jag varken lust eller tid att baka fler kakor utan frös in resten av bären. 😛

Dagen fortsatte med en fransförlängning som var klar ca en halvtimme innan nästa punkt på dagsschemat – nämligen grillning med familj och vänner. Klockan halv fem stormade mamma, syrran, hennes kille, dotter och min andra systers son in och ja…som vanligt när vi samlas så var kaoset ett faktum..framför allt beroende på min galna systerdotter Saphira. Hehe!

Men även om hon har en förmåga att höras och synas mest av alla, trots att hon oftast är minst så var det min systerson Hugo som var i fokus idag eftersom han inte är här lika ofta och den här gången var det längesen vi sågs. Grillkvällen började för hans del med en motorcykeltur med hjärtat. 😀 Håkan har varit ute med kompisarna tidigare idag, en sväng till Hyssna kvarn på en fika, och hade med sig hojen hem så han kunde ta med sig Hugo på en sväng.

Här kommer lite foton från dagen. Kanske mest intressanta för familjen, men håll till godo alla som vill. 😉

***

grill13

***

grill21

***

grill31

***

grill4

***

grill5

***

grill6

***

grill7

***

grill8

***

grill9

***

Avslutningsvis var jag bara tvungen att sätta ihop ett litet kollage på min galna systerdotter Saphira med hjälp av kort som Hugo har tagit när han fick låna min systemkamera idag. 😀 Det var hur kul som helst att kolla alla kort han knäppt på allt och alla (…och sig själv..;-) ) och det här kollaget visar på pricken hur Saphira är – och låter – ungefär 95% av sin vakna tid. 😛

***

saphiragalning1

***

Ha en fortsatt fin lördagskväll alla! Nu ska jag äta glass! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...