Allmänt

Fredagsmys…

nattinallar1

 

God kväll på er alla, och hoppas ni har haft en mysig fredagskväll. 🙂

Hjärtat och jag har ätit en riktigt god fredagsmiddag och suttit och kikat på film och serier om vart annat under kvällen. Men nu känner jag att jag inte orkar mer. Ingen film känns tillräckligt intressant att tvinga sig vaken för. Möjligtvis Snuten i Hollywood 3, det är riktig nostalgi. *s*

Men sängen ropar till och med högre än Eddie, så det blir nog den som vinner. Hjärtat har precis gått ut med lilleman på sista kvällsturen. Han har varit lite bakis hela dagen, Loxypojken, och inte rört sig långt ifrån filtarna i soffan. Men jag hoppas han är piggare i morgon. Ätit har han gjort i allafall, han var tokhungrig framåt eftermiddagen, och det är ju alltid ett gott tecken.

 

Men nu ska jag ta och knyta mig och hoppas på en lång natts god sömn.

Hoppas ni får det samma när det är dags för er. Må så gott och på återseende i morgon igen!

Glöm inte att anmäla er till Clinidermtävlingen i inlägget före. 😀

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...