Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite kvällsprat och nagelsamlingar… ;-)

img_4736d99ce1dbe2

 

God kväll på er!

 

Det blev ingen livad dag idag precis, men det har jag ju redan beklagat mig över så jag ska inte fortsätta tjata. 😉 Det har hur som helst inte blivit bättre idag, så jag hoppas på en natts sömn nu och att jag mår bättre i morgon. Förbaskade migrän!

 

Hur som helst så hoppas jag att ni har haft en fin lördag alla! 🙂 Vädret har ju varit mer än skiftande kan man ju säga. *s* När jag tog en snabbtur med Loxy tidigare så var det strålande sol och blå himmel när vi gick ut. När vi kom hem igen ca 20 minuter senare så var vi dyblöta. 😛 Så ja, något växlande kan man ju säga. *s*

I morgon ska jag jobba i manikyrhörnan igen i allafall, om jag är bra förstås. Jag håller dels på med en uppsättning gelénaglar som jag jobbar med, dels en uppsättning nya designade lösnaglar. Jag tog mig en titt i en av mina lådor härom dagen.

 

nagelasken1

 

Jag upptäckte att jag har lyckats samla på mig en riktigt ordentlig uppsättning med nagelset att välja bland. Hur kul som helst! 😀 Nu börjar det dock ta slut med fack. *s* Jag måste hitta nya såna här plastlådor. Jag köpte dem för massa år sedan och hade broderigarner i. Man rullade upp garndockorna på små fyrkantiga kartongbitar som man ställde i facken. Mycket praktiskt, men lika bra till naglar helt klart. Då betalade jag 10:- styck för de här, nu hittar jag dem bara för mellan 80-120:- styck. Lite väl stor skillnad tycker jag.

 

Jaja, slutbabblat om det. Naglar i morgon alltså, om jag är frisk. Nu ska jag krypa i säng igen och försöka bli det. 😉

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon bitti!

Sov så gott när det är dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. så snygga naglar. använder mest långa franskmanikyrnaglar. men de knallrosa var superfina. älskar rosa

  2. De seten du tröttnar på kan du sälja på tradera:)

Kommentarer är stängda.