Allmänt

En eftermiddag på balkongen…

harno241

 

God eftermiddag på er alla!

 

Då satt man här ute på balkongen igen och jag har ingen lust att gå in härifrån alls – någonsin! 🙂 Det är så himla skönt att sitta här ute. 😀 Men nu hör jag Håkan komma i dörren och det innebär att jag har fått hem både honom och min saknade ingrediens till middagen. *s* Så jag ska alldeles strax förflytta mig ut till köket och börja med maten. Idag blir det lövbiffar fyllda med paprika- och pepparrotsost. =))

Det var tydligen inte så mycket att titta på idag på Tjolöholm i allafall, så jag har inte missat något enligt Håkan. Men hojturen hade varit riktigt skön och inte alls kall så av den anledningen hade jag nog kunnat följa med. Men jag har varit så himla trött idag så jag fattade nog rätt beslut ändå. Jag har somnat bakpå hojen tidigare och det är riktigt otrevligt, måste jag säga.
Hade jag haft mer ork så hade jag följt med Veronica till en Handelsträdgård i dag i stället, men jag orkade faktiskt inte det heller. Det är väl sova-ikapp-dags igen antar jag.

 

Jaja, nu ska jag kila in och sätta igång med maten här. Solen håller på att försvinna bakom träden så jag tror nog att vi äter inne i dag. Graderna har hållt sig stadig på 17,5+ idag och det känns nu i skuggan att det inte är så stekhett.

Ha det så jättegott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    åh va avis jag blir. Jag vill oxå ha en balkong (ler).

    Hoppas ni haft en bra helg?! De har vi haft.
    kram

Kommentarer är stängda.