Allmänt

Tjolöholm Classic Motor idag!

avfardrubrik1

 

Hej på er alla!

 

Det gick bra hem för mitt hjärta idag, han hade till och med kanonväder med strålande sol hela vägen – fram till Borås gränser ungefär. Då kom molnen, men inget regn dock. 🙂 Enligt yr.no så ska det vara jättebra väder ute vid kusten idag, så han valde att ta en risk trots utlovat regn på eftermiddagen och drog iväg till vackra Tjolöholms slott idag för att titta på alla läckra bilar på Tjolöholm Classic Motor som pågår där idag och som dessutom firar 17 år! 😀

 

tjoloholm1

 

Jag har velat hit och dit i flera dagar om hur jag skulle göra. Följa med – inte följa med – följa med…osv. Men med förra årets åkning dit i färskt minne så valde jag att stanna hemma när jag känt på vädret idag. Visst – det är varmt och det skulle vara ännu varmare ute vid kusten. Men det finns dock en risk för regn, och det är inte någon riktig sommarhetta. Förra året frös jag nämligen så kopiöst att nöjet med utställningen blev mer eller mindre förstört! Jag frös som en galning hela vägen dit, slutade aldrig frysa under tiden vi var där och trots att jag fick ta Håkans tröja på vägen hem så var jag nästan gråtfärdig under hemresan så frös jag. Så länge minnet är så här färskt så utsätter man sig inte för den risken en gång till. 😉

 

tjoloholm2

 

Men för er som inte är en vekling som jag.. 😉  så är det en riktigt fin tur till Tjolöholms slott och otroligt vackert där. Dessutom får man se en hel del snygga bilar och även motorcyklar, även om det inte var så där jättemycket av det sistnämnda förra året. Förhoppingsvis är det kanske lite mer att titta på i den vägen i år. Det finns dessutom en hel del andra aktiviteter, både för barn och vuxna, så det är absolut ett ställe jag kan rekommendera för en trevlig familjesöndag. 😀

På programmet idag står bland annat:

 

•Helikopteruppstigning för besökande
•Folkraceuppvisning av Fjärås MK
•Mc och Cykeltrial av Kungsbacka Trialklubb
•Prova på Voltvagnen hos MHF
•Ansiktsmålning med Barnens hörna
•Bondenostalgi
•Prova på Hjärtlungräddning hos civilförsvaret
•Modellflygplans uppvisning

 

För mer information, tider och vägbeskrivning – kika in på Tjolöholm Classic Motor’s sajt som ni hittar här.

 

Nu ska jag ta en sväng ut med lilleman i det sköna vädret. Men det ser en liten smula hotfullt ut på en del ställen på himlen måste jag säga och någon sol ser jag inte skymten av. Så det är nog bäst att skynda på så jag hinner med en liten promenad innan det eventuellt börjar regna.

 

Avslutningsvis en liten bildsvit på mitt hjärta när han ger sig iväg med HD’n och jag fotade honom uppifrån loftgången på 5:e våningen. 😀

 

avfard1

avfard2

 

Ha nu ett jättefin dag alla, vad ni nu hittar på denna söndag och på återseende senare!

 

avfard3

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...