Allmänt

Tinky njuter av sommaren…

tinkyute1

 

Hej hej på er!

 

Kikar in lite och hör hur ni har det. 😀

Själv njuter jag bara av sommardagen idag. Softar, tar det lugnt – och skapar återställningsskivor till min nya dator. 😛 För nu har jag äntligen fått köpt ett gäng dvd-skivor, Håkan var iväg till NetOnNet tidigare idag och införskaffade dem till mig. Så ja, nu ska jag väl äntligen kunna börja använda datorn. =)) Men det tar en del tid det här. Än så länge har bara 1 1/2 skiva blivit klar och jag har hållt på med det i ett par timmar nu. Så det tar nog några timmar misstänker jag. Men det får det väl göra då.

 

tinkyute2

Under tiden roar jag mig med att se hur min fågel beter sig ute i det fria. 😀 Han älskar verkligen att sitta ute på balkongbordet och prata med alla vilda småfåglar ute i träden utanför. =)) Och att stå i centrum på bordet såklart. Måste bara hålla koll så inte solen kommer fram till balkongen, för då får jag täcka över en bit av buren så han inte steks därute. Det fläktar litegrann men i den här värmen är det nog ingen fara med honom. Det är ju inget korsdrag i allafall.

Nu spottade datorn ut CD/DVD-luckan så det är dags att byta till en ny skiva. Det kanske inte tar så himla lång tid till ändå det här.

Ha det nu så gott därute alla, och på återseende senare!

 

tinkyute3

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...