Allmänt

Migrän ikväll. Inte helt oväntat kanske…

pioner1

 

Hej på er därute!

 

Det har blivit dags för mig att förflytta mig från soffan och in i sängen. Jag fick migrän nu på eftermiddagen, inte så oväntat kanske efter all sol. 😉 Men jag hoppas jag får sova bort det i natt så jag är på benen i morgon igen.

Det blev ingen middag för mig idag i allafall, det var jag inte vidare sugen på, utan jag petade i mig ett par rostade mackor i stället. Inte världens nyttigaste mat kanske, men knappast något som tar livet av en nån gång ibland. I morgon blir det grillad kyckling med wokgrönsaker och det bör väl kompensera lite för dagens brist hoppas jag. 😛

 

Nu ska jag bädda i ordning för natten och släcka ner här. Skulle tro att min kära sambo är ganska trött efter den här dagen också.

Må så gott alla, och sov gott i natt! På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...