Allmänt

En Twilightkväll…

twilightevening

 

Hej därute alla eventuella kvällsugglor! 🙂

 

Klockan är ju faktiskt inte ens tolv än, men jag gick och lade mig för ett bra tag sedan. Kunde dock inte sova så jag gick upp och gjorde mig en kopp örtte och satte mig här vid datorn en stund. Ska snart lägga mig igen, så fort jag har druckit upp mitt te.

Den här dagen har gått i Twilight’s tecken. *s* Jag är en sån där sen en som inte fattar att hänga med när saker och ting är aktuella. Hehe! När Twilight kom ut på dvd så tog det lång tid innan jag såg den, och när jag väl gjorde det så var jag väl så där lagom entusiastisk. Den var väl okej, men jag störde mig hela tiden på Bella’s mun som hon gick och gapade med hela tiden. *gapskratt* Hur mycket liv har man om man stör sig på en sån sak liksom..? 😛 Jaja, hur som helst så såg jag filmen igen för ett tag sedan och för bara nån vecka sedan så började jag lyssna på andra filmen New Moon på ljudbok. Och det är vad jag har gjort idag… Ja, inte bara förstås. *s* Men jag har haft hörlurarna på mig i princip hela dagen och lyssnat samtidigt som jag har jobbat i nagelhörnan, pysslat i köket eller vikt gårdagens tvätt. Och nu på kvällen, när det ändå var helt dött på alla tv-kanaler så slängde jag på filmen igen. Och den är ju verkligen såå himla romantisk! 😀

Men börjar jag bli något less på 1:an, så i morgon ska jag ta mig hem till systra mi och låna hennes New moon. Sen får vi väl se om det kanske blir ett biobesök snart. Nicole ville gärna se Eclipse (den 3:e filmen) på söndag, så vi får väl se om jag kanske hänger med.

Jahapp, så seg är jag i reaktionsförmågan alltså. 😛 När alla andra börjat tröttna och typ redan glömt vad det var för filmer, då vaknar jag till liv..haha! Så har det alltid varit, med mode och allt möjligt. Jag kan tycka att en ny stil ser hemsk ut – för att bara älska den när säsongen är över ungefär och alla andra slutat att använda det. Så lång tid tar det för mig att vänja mig vid något. *s* Tur att man inte bryr sig så himla mycket om det allra senaste. Av ovanstående skäl så väljer jag i stället alltid lite mer tidlösa kläder, annars skulle jag ständigt ligga en säsong efter. 😛

 

Hur i hela friden kom jag in på detta nu då? Jo, angående Twilight ja. Tredje filmen är ute på bio innan jag reagerar. *skratt*

Jaja, nu ska jag släppa ämnet och gå och lägga mig igen i stället. Mitt örtte är urdrucket och har jag tur så får jag somna nu, detta andra försök.

Ha en god natt alla, och på återseende i morgon igen!

 

Btw, vad tycker ni om The Twilight Saga? 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Inte sett den än och jag undviker den nog

 2. säger:

  I love Twilight Saga längtar redan till 4:an som ska komma någon gång under 2011.

  Hoppas att det är bra med dig i övrigt!!!
  Nu är det min sista semester vecka och jag önskar verkligen att denna semester inte tog slut. Men men sånt är livet.

  Kram kram

Kommentarer är stängda.