Allmänt

En skön tur till Alingsås idag! :-)

alingsastur0

Hej hej på er alla!

 

Det blev en jätteskön tur på hojen till Alingsås idag, men jag var så himla trött när vi kom hem att jag var tvungen att gå och lägga mig en stund. Nu känner jag mig lite piggare dock, och har laddat över dagens foton från iPhonen. Jag fick inte med mig någon kamera idag så jag har tagit alla foton med mobilen, därav bristen på kvalitét. 🙂 Men det blev i allafall några bilder, det är ju huvudsaken. 😀

Vi hade först tänkt att hälsa på Håkans son och svärdotter som bor där, men dom var inte hemma. Så vi ställde snabbt om oss till Veronicas släkting ute på campingen. Ett härligt ställe som låg precis vid vattnet, med ”bastubrygga” och småbåtshamnen nära. Dom var dock inte heller ”hemma”, så till sist blev det en fika inne i stan i stället. 😀 Vi ställde motorcyklarna på torget och promenerade in på gågatan och hittade ett jättemysigt ställe på en innegård. Det var egentligen två ställen och jag minns förstås inte vad något av dem hette. Potatis..nånting och Gård..nånting. Bra va! Haha! Mitt minne är som ett såll! 😛 Men de sista fotona är därifrån. Det var så himla fint därinne på gården, med massor av blommor, fina små balkonger och fönster och helt otroligt pittoreskt. Några små butiker låg därinne också, bland annat en pytteliten saluhall. 😀

Vi valde i allafall att äta mat och inte bara fika, och själv beställde jag en fish and chips. Det har jag nog inte ätit sedan jag var i London för massor av år sedan tror jag. Jo vänta lite, på nån stadsfest tror jag att jag köpte det också. Hur som helst så fick jag det snyggt förpackat i tidningspapper – inte äkta dock – *s* och med en riktigt god sås, inte bara majonäs. 😉 
Efter en kaffe på maten drog vi tillbaka till torget och hojarna och förberedde hemresan. Det var riktigt skönt men det blåste enormt i mellanåt. Mina stackars öron var helt mörbultade av vinden, det drar så himla mycket i min hjälm.

Efter turen hämtade jag en deppig lilleman medans Håkan lämnade hojen i garaget. Loxy har varit lite hängig idag, och det har även Sassie varit. Jag hoppas det inte är något allvarligt utan bara att dom är lite stressade efter flytten. Förhoppningsvis lugnar dom ner sig båda två snart men jag håller stenkoll på dem.

 

Här kommer i allafall en bildsvit ifrån dagens tur. 🙂 Må så gott alla och ha en fin kväll!

 

alingsastur1

 

alingsastur2

 

alingsastur3

 

 alingsastur4

 

alingsastur5

 

alingsastur6

 

alingsastur7

 

alingsastur8

 

alingsastur9

 

alingsastur10

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...