Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En gråblåsig söndag = nagelpyssel! :-)

loxyfrukost1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det gråväder igen. Men en härlig dag fick vi ju i allafall. 😀 Idag är jag ändå upptagen med ”inne”-jobb så vädret har inte så stor betydelse för mig. Jag filade nämligen bort mina gamla naglar i förrgår och idag tänkte jag bygga nya på mig själv. Det är alltid lika pilligt men jag måste bara få det gjort nu.

Resten av dagen har jag inte bokat in något, mer än att försöka få upp lite tavlor och annat på väggarna. Det känns som att det behövs lite sånt för att få hemtrevnad på dessa extrahöga vita väggar. I trappan ska jag dessutom sätta upp ett helt gäng med foton i vita ramar som jag målade för typ 100 år sen eller nåt. 😛 Det blev aldrig av att jag satte upp dem i gamla lägenheten men nu ska det bli av. 😀

Nu ska jag i allafall gå en liten tur med lilleman och servera honom frukost innan jag funderar på vad jag ska ha för nageldesign den här gången. 🙂 Det lutar starkt åt ett nytt glitter i rostrosa som jag köpte förra veckan, men något som varit populärt den sista tiden är den här härliga blå färgen.

 

fadade-blue1

 

De här gjorde jag i fredags, fadade i fint blått glitter och med lite dots ovanpå i samma färg. 😀 Vi får väl se vad det blir för min del, jag har världens beslutsångest den här gången. *s*

 

Men ha nu en fin söndag alla och må så gott! Jag återkommer lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Snygg form och längd, vackert blått:)

Kommentarer är stängda.