Allmänt

Ännu en regnig dag…

bloggfoto181

 

God morgon på er därute i regnet!

 

Ja, ytterligare en gråruggig dag som sagt. Det är visserligen ganska skönt ute tycker jag, kanske för att det inte blåser. Men nu vill jag allt ha lite sol och värme igen. Det är ju ändå sommar, även om det bara är försommar än så länge och det faktiskt brukar regna ganska mycket den här perioden, i allafall i Borås.

 

bed_184907201

 

Undra hur många som köper sängar på Sova nu och hoppas på att det ska regna på midsommar. Dom har ju gjort reklam på tv ett bra tag om att man får pengarna tillbaka om det regnar på midsommar. Håkan och jag har suttit och spekulerat i vad förbehållen är, för att det finns såna är ju ganska klart. Och vad som inte framkommer i tv-annonsen är att det är i Malmö det måste regna. Dessutom måste det komma minst 5 mm regn mellan kl. 12 och 15 på SMHI’s väderstation Malmö Jägersro, ett ställe vid kusten där det ytterst sällan regnar och vid den utsatta tiden har det inte regnat därute på de senaste sju åren under midsommarafton. Jaja, jag hoppas att de som köper sängar ändå skulle ha gjort det, för dom måste även skriva under ett kampanjkontrakt där det framkommer att öppet köp inte gäller.

Själv hoppas jag förstås på strålande sol på midsommar! 😛

 

Idag är det dock regn som sagt, men jag kommer nog ändå ta det ganska lugnt idag. Jag har lite huvudvärk, troligtvis en följd av den intensiva dagen i mitt varma kök igår. Jag håller alla tummar och tår jag har för att det inte ska utveckla sig till migrän. Hoppas, hoppas!

Nu ska jag ta min lilla vovve och gå på en morgontur i vätan i allafall.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...