Allmänt

Ingen livad dag… :-(

bloggbild11

 

God kväll på er!

 

Det blev förstås migrän idag, vad annat hade jag väntat mig. Men absolut inte så illa som förra gången och det är bättre nu ikväll. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det är borta i morgon. Orkar inte en dag till i horisontellt läge. 😉

Nu sitter jag och pratar i telefon med Veronica (såklart..:-D) och fördriver tiden i soffan på angenämaste sätt. =)) Håkan är iväg med Danne och Kjellis och skruvar på motorcyklarna ikväll, men dom bör nog vara klara snart. Hoppas inte Håkan tar i för mycket bara, för hans rygg är verkligen inte bra. Han rör sig som om han har en blandning av ryggskott och nackspärr, och är det likadant i morgon så ska han iväg till läkaren och kolla upp det. Det kan ju faktiskt vara en inflammation som behöver behandling. Det återstår att se i morgon.

 

Men nu ska jag ta mig en kopp te och kolla vad tv’n har att erbjuda ikväll. Det brukar inte vara nåt intressant på onsdagskvällar men nåt att slötitta på kanske man hittar. 🙂

Hoppas ni har haft en fin dag alla!

Och till alla er som väntar på svar på kommentarer och mail; det kommer så fort jag mår bättre, både recept och annat. 😀

Må så gott alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...