Allmänt

Stök i kök hela dan! :-)

bakning1

 

Hej hej alla!

 

Tittar bara in en sväng medans jag har lite tid över. Jag har haft fullt upp i köket hela dagen, och vissa saker har förstås strulat mer än det behöver. Det var ju inte längesen som vi köpte en ny elvisp när vår gamla gav upp. Idag gick vispen sönder, alltså själva fästet så att man inte kunde få den att klicka fast i maskinen. Naturligtvis hände detta precis mitt i baket, och där står jag med en halvfärdig smet och med separerade ägg, uppvispad äggvita, smält choklad, torrvarorna och allt annat som skulle ner i smeten i tur och ordning. Och ingen visp! Då larmade jag mamma! 😛

Så min goaste mamma kom uppså fort hon kunde med sin elvisp, och sen fick Håkan åka iväg och byta den trasiga. Som tur var täckte garantin skadan. Men allt det här strulet och framför allt dröjsmålet ställde till det ordentligt i min hårt inplanerade dag, så jag har inte fått gjort allt jag hade tänkt mig idag. Men dagen är inte slut än, så nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen får jag fortsätta med resten. Och middagen. Idag blir det kyckling med ris och jordnötssås. Yummi!! 😀

 

Kakan jag höll på med då?

 

bakning2

 

Ja, den får ni se efter morgondagens middagsbjudning. Kan ju inte lägga ut några foton här när jag har gäster som kan kika in hos mig. 😉 *s* Lite hemlig måste ju ändå menyn få vara. *skratt*

Recept och bilder kommer efter helgen.

Nu ska jag ta en timmes vila innan jag fortsätter i köket.

Må så gott alla så länge!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...