Allmänt

En dag i köket idag! :-)

loxymorgon201

 

God morgon på er därute!

 

Det blev två morgoninlägg på raken här. Jag fick inte mycket bloggat igår som ni kanske märkte, det var så himla mycket annat. Dels satt jag i nagelhörnan på förmiddagen, och lyssnade samtidigt på en ljudbok ifrån Storytel – New moon. Tänkte jag skulle passa på innan jag ser filmen, för tro det eller ej – det har jag inte gjort ännu. 😛 Inte för att jag är en superanhängare av Twilight Saga men jag har ju sett ettan och kommer definitivt att se resten också.

Hur kom jag in på det här nu då? Jo just det ja. Nagelpyssel och lyssnande på förmiddagen. Sen dök min farbror upp och våldgästade mig här. 😀 Jättekul och vi satt och pysslade lite med vår gemensamma hobby – datorer. *s* Vi är riktiga datanördar båda två. Haha! Eller elektroniknördar kanske jag ska kalla det, för det gäller även allt annat runt omkring. =))

Senare på eftermiddagen åkte vi till Maxi för då var det dags för handling inför vår lilla middagsbjudning i helgen. 😀 Så idag ska jag börja förbereda det som kan förberedas, och sen får jag göra resten i morgon. Men våra gäster kommer inte förän klockan 18, så jag har hela dagen på mig i morgon.

Nu ska jag i allafall ta och kvickna till lite med mitt morgonkaffe, och sen är det dags att kicka igång dagen.

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    god vänn hjälper alltid till ring om de e ngt KRAAAAMEN <
    <3

  2. Cherlindrea säger:

    Veronica: Tack gulligaste du! Jag vet att du finns där. Hoppas du alltid känner dig helt trygg på samma sak.
    Massa kramar!! 😀

Kommentarer är stängda.