Allmänt Djur

Gosiga Vilda! :-)

vilda1

***

Hej hej därute i söndagskvällen!

Efter en mysig kväll med mamsen, brorsan och hans flickvän som var här och åt kvällsmat – (den planerade lunchen blev framflyttad några timmar.. 😛 ) så har jag krupit upp i soffan med gosigaste filten om mig och laptopen i knät. Det blir en tidig kväll för min del, jag är toktrött ikväll av någon anledning. Och nu går vi in i sista veckan före julhelgen och jag har massor att hinna med. Men jag klagar inte, jag älskar julstök. 😀

Så jag kikar bara in en liten snabbis och säger god natt till er alla ifrån mig och syster Nicoles goa Vilda. Lilla tokkatten, som ska upp på axeln på en när man kommer, och sitta där och gosa. 🙂

Jag har en hel del att göra i morgon, men jag kikar förstås in i mån av tid. Ha nu en bra kväll alla och en god natt!

På återseende i morgon!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...