Allmänt Djur Fåglar

Besök i trädgården! :-)

birds13

***

Äntligen har småfåglarna hittat till matplatsen i vår lilla trädgårdstäppa. Jag hängde ut sex stycken talgbollar där härom dagen och ungefär en och en halv timme senare var allting länsat, nätet sönderslitet och inte ett spår av talgbollar. Jag tappade fullständigt hakan! Fanns ju inte en chans att det var några småfåglar som gjort det. Om dom inte kommit i en flock på typ några hundra vrålhungriga stackare. Jag gissar på skator eller ekorrar, förmodligen det förstnämnda.

Så det var bara att köpa in ett nytt gäng, och denna gången köpte jag även en talgbollshållare i metall, som kanske försvårar lite för övriga djur. Visserligen vill jag gärna att stora fåglar också ska få mat, men dom har trots allt lite lättare för att hitta själva.

Nu idag kom i allafall den första lilla talgoxen till matplatsen och sen tog det inte många minuter förrän alla kompisar kom. 🙂

Har precis haft en riktigt mysig stund med kameran i balkongdörren. 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...