Allmänt

Kvällste och Turkisk peppar..Taaaack!!! :-D

tepearl1

Hej hej därute denna söndagskväll!

Ja, här ligger man i sin kuddhög, som jag gjort hela veckan sedan i måndags. Den här natten blev ju inte så bra sömnmässigt sett, så jag har varit väldigt trött idag. Värken tar ju knäcken på en när det gäller krafterna också, så det blir liksom dubbelt upp.

Men jag tror…jag vågar knappt uttala orden, varken i tal eller skrift, men jag tror att det är en liiiiiten liten smula bättre dag. Det är så himla marginellt att det knappt är mätbart, men jag är i allafall inte gråtfärdig av smärtorna. Visserligen går jag på smärtstillande mediciner, men det har jag ju gjort tidigare också, nästan utan märkbar effekt. Nu tror jag som sagt att den hjälper lite, och att smärtan är något mindre. Dessutom har jag extrema ryckningar i nerverna runt om axeln och armen. Kan det bero på att svullnaden inne i armen håller på att gå ner och allt lägger sig tillrätta igen? Jag vet inte hur sånt där funkar, men det känns så i allafall.

***

turkiskpeppar1

***

En glädjande sak dock är att min systers goa kille Fredrik åkte i väg och köpte Turkisk peppar till mig ikväll! 😀 Massa miljoner tack, du anar inte hur länge jag har längtat efter dem! 😛

Nu ska jag kika på Sofias änglar och klockan 20.00 är det dags för Så ska det låta! 🙂 Sen lutar det åt att jag kikar på Pretty woman klockan 21. Det var längesen jag såg den nu.

Men först av allt ska jag göra i ordning en kopp vanilj- och kokoste. Det är lite pyssel när man ska göra saker med en hand, men just nu är inte min älskling hemma så jag får klara mig själv så gott det går. Vissa saker är helt omöjliga att göra, så dem får man bara hoppa över helt enkelt. Btw, hur sött var inte det att sätta vårens små pärlhyacinter i såna här små glasflaskor! 😀 En jättefin idé tycker jag.

Men ni får ha en riktigt mysig söndagskväll alla, för det ska jag ha. Må så gott och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. sv: Okej 🙂
    kram

Kommentarer är stängda.