Allmänt

En härlig dag på balkongen!

softarsondag1

 

Hej därute alla!

 

Det blev en underbar dag idag också! 😀 I varjefall så länge man slipper göra en massa för det är varmt! Men själv sitter jag bara ute på vår balkong och där har jag suttit sedan i morse, med några undantag från vovvepromenader och en tur in till lånade kaffebryggaren. 😛 Annars har jag laddat upp med allt jag behöver här ute för en skön slappardag. Datorn, iPaden, mobil- och hemtelefon, solglasögon och min nagelteoripärm. 😀

 

loxy-i-skuggan-on-the-balkony1

 

Loxy pendlar mellan solen i en av balkongstolarna och mattan på golvet där det är lite skugga. Man får verkligen hålla koll på honom, för själv fixar han sig värmeslag hur lätt som helst om han skulle få välja. Jag funderar på att bygga upp nåt slags tält här ute på balkongen, men det blir väl som ett växthus där inne i såfall misstänker jag. Inte så mycket bättre det, än stekande sol.

 

Men nu ska jag fortsätta med mitt här, att göra ingenting typ… 😉 Nej, skämt åsido – jag läser faktiskt teori så jag känner mig ändå riktigt produktiv idag. 😛

Ha en fortsatt kanonfin dag alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. SV: Tack så mycket 🙂

Kommentarer är stängda.