Allmänt

En tidig morgon…

gran1

***

Ja, det är ju redan förmiddag nu. Men eftersom jag sovit urkasst i natt, så var jag på benen redan vid sjutiden i morse och satte på kaffebryggaren, tände lite mysiga ljus och gjorde i ordning en för mig mycket ovanlig frukost. Sen gick jag och lade mig en timme igen för att se om jag kunde få lite sömn. Det fick jag inte. 😛

Så nu sitter jag uppe igen och planerar dagen. Det blir mycket i dag också, hela den här veckan är fullpackad med olika ska-göra-saker. Fixa naglar på familjen, laga julmat, göra julgodis och baka, köpa julklappar och köpa nån klänning till mig själv. Dessutom ska jag på min fasters begravning, den vill jag bevittna hur jobbigt det än är med sådana. 🙁

Den här veckan kommer att bli milt sagt intensiv!

***

gran2

***

Min lilla gran i köket har fått lite kulor och ljus, bland annat fyra söta cupcakes som jag fick i födelsedagspresent. 😀 De passade perfekt i en liten köksgran.

Jag tillbringade en stor del av gårdagen i köket där jag tillverkade allehanda julgodis, recept och bilder kommer senare. Dessutom lade jag in sill och min käre make lade in strömming, så nu är den biten undanstökad. Jag gör lite varje dag i hopp om att helgen och julafton ska bli så lugna som möjligt, så idag blir det ännu lite julgodis plus en sillsort till som ska fixas. 🙂

Men först av allt ska jag hoppa in i duschen och få den biten avklarad.

Hoppas ni får en kanonfin dag alla och stressa inte ihjäl er. Julen kommer ändå, hur ni än bär er åt. 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lilly säger:

    hej hej! tycker du gör så vackra naglar och älskar bilderna du lägger upp. 🙂 har funderingar på att själv utbilda mig till nagelterapeut (eller vad kallas det nu för tiden? nagelteknolog?). har du möjligtvis något hum om en utbildning i skåne som är bra och som du kan tipsa om? den du gick verkade ju superbra, men jag bor ju längre ner i landet så… 🙂 god jul på dig!

  2. Cherlindrea säger:

    Hej Lilly och förlåt att svaret dröjt så. Mycket nu runt jul. 🙂 Tack så jättemycket för dina gulliga ord! 🙂 Jag kan inte personligen rekommendera några skolor i dina trakter, men jag vet att det finns många med bra rykte. Ett tips jag vill ge dig är att gå med i facebookgruppen Nagelgodis. Där finns både nagelterapeuter, kunder och intresserade av yrket och man kan få mycket råd och hjälp där. Här har du direktlänken till gruppen. http://www.facebook.com/groups/159907594140723/ Jag har även själv lagt en förfrågan åt dig därinne, så går du med i gruppen kan du se dina eventuella svar själv. 🙂 Lycka till om du utbildar dig! Det är det roligaste som finns! 😀

Kommentarer är stängda.