Allmänt

Hoppas på bra hojväder idag… :-)

en-god-morgon1

 

…även om det ser lite osäkert ut än så länge.  

Morgonen är riktigt god här, men natten har varit mindre god. Det spelade ingen roll hur trött jag än var efter filmen i går – somnade gjorde jag inte likt förbaskat. Så jag har suttit uppe en liten stund i natt och roat mig med lite fotoredigering och andra såna där måste-men-släpar-alltid-efter-saker. 😛 Dock försökte jag att inte sitta uppe för länge, utan gick och lade mig ganska snabbt igen, bara för att åtminstone få lite välbehövlig vila. Inte för att jag känner mig så där superpigg i dag, men jaja – så är det ju ibland. 🙂

Nu håller jag alla tummar och tår jag har för att vädret blir riktigt varmt och skönt idag, och uppehåll framför allt. Jag är så himla sugen på att åka iväg till ett kanonmysigt fik som vi var på förra sommaren. Jag tog en hel del bilder sist vi fikade där, och så fort jag har lyckats rota fram dem så ska jag lägga upp dem här på bloggen. Det var verkligen ett speciellt ställe. 😀 De här fotona har jag faktiskt inte visat tidigare, det blev helt enkelt inte av den gången. Och inte vet jag vad stället varken heter eller ligger heller, så det måste jag också ta reda på först. *skratt* Men mysigt var det i allafall. 😛 Dom bilderna kommer lite längre fram på dagen tillsammans med gårdagens kakrecept. 😉

 

Nu ska jag först och främst kila ut med lilleman som är ovanligt morgonpigg idag, trots att han har jagat upp mig ett par gånger i natt. Han brukar sällan vilja upp och dricka på natten, men ibland händer det och i natt var det en sån natt. Han kan inte hoppa ner ifrån vår höga säng själv, och i ärlighetens namn så är det riktigt bra för vår del. Vi har inga som helst planer på att köpa en trappa till honom som vi faktiskt funderade på från början. För nätterna är den tiden då Sassie är vaken och har fri tillgång till sin mat. Dagtid måste jag däremot ge honom på bestämda tider med hård bevakning så att han får äta i lugn och ro utan en stirrande hund två decimeter ifrån nosen vars enda tanke är att stjäla hans käk. *s*
Hur som helst – av den anledningen är det faktiskt ganska bra att Loxy inte kan hoppa ner ifrån sängen själv. Eller ja, han kan faktiskt om sanningen ska fram. Men han gör det inte gärna. Det har hänt några ytterst få gånger men sängen är faktiskt ovanligt hög. Till och med jag som är såpass lång kan sitta och dingla med benen på sänggaveln. *s* Men detta resulterar förstås i att han väcker mig på nätterna om det är något han vill – som t.ex. i natt – då han ville upp och dricka vatten. 🙂

Hur kom jag in på den här utläggningen då? Ja, just det – en morgonpigg hund trots nattliga äventyr. Hmm..faktum är att det verkar som han gick och lade sig igen när jag inte hämtade honom direkt. 😛 Då hinner jag kanske dricka upp mitt kaffe innan det är dags för morgontur. 😀

 

Ha nu en riktigt härlig söndag alla, och så håller vi tummarna för ett riktigt fint hojväder idag! 😀

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...