Allmänt

Lite svalare idag…

iorloxy1

 

God morgon där ute!

 

Idag är det inte något vidare varmt måste jag säga. Graderna är nere på bara 10 och även om det såklart inte är någon vinterkyla så är det dock kallare än vad det har varit den senaste veckan. Nu är det ju bara försommar, så man ska inte måla en viss person på väggen än. Men man är ju ändå så rädd att det ska bli som förra sommaren – typ vintergrader. Flera gånger när Håkan åkte till jobbet tidigt på morgonen så var det bara 3 grader. Vad är det för sommarväder liksom?
Men som sagt, det får vi verkligen hoppas att vi slipper uppleva en sommar till.

 

Jaja, nog om vädret. 😛 Då var det måndag och jag ska bara vänta på att veterinärmottagningen öppnar och sen ska jag ringa och beställa tid för Loxy’s öron. Jag blir ju fullkomligt galen om dom säger att det inte är något den här gången också. Det måste vara nånting!! Jag kan bara inte tro att han håller på som han gör på grund av bara tics eller inbillning. Vi får väl se hur det går den här gången.

 

Nu ska jag hälla i mig resten av morgonkaffet och sen är det dags att komma igång lite här. 🙂
Ha en jättefin dag alla, och håll tummarna för att det fina vädret kommer tillbaka.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...