Allmänt Personligt

Första avsnittet av ”Pernillas Jul” ikväll – och god natt alla! :-)

tecknad-miranda3

 

Hej på er alla!

 

Det börjar sakta men säkert dra ihop sig till läggdags här. Jag begriper inte vad det är med oss nu för tiden. Både Håkan och jag är toktrötta på kvällarna och orkar knappt vara uppe efter nio. Sen att jag inte somnar ändå är en helt annan sak. Jag är ju trött även om jag inte kan sova hur märkligt det än låter.
Jag låg bara och vilade i ca 20 minuter idag, men sen klev jag upp igen och satte igång med maten. När jag hamnat i de här ”skoven” så kan jag inte somna på dagarna heller, så det blir oftast bara en stunds vila innan jag blir för rastlös och är på benen igen. Nu hoppas jag att jag får sova lite mer i natt, och inte bara nån timmes halvslummer på morgonen.

 

pernillas20jul

 

Vi tittade på premiäravsnittet av ”Pernillas Jul” ikväll på tv4+ och jag tyckte det var ganska okej. Det var roliga och lite annorlunda men ändå inte för avancerade saker hon lagade och bakade, och det är kul att det även är lite pyssel med. Programmet utstrålade mysig julstämning och det kommer säkert bli ännu mer ju närmare jul vi kommer.

Det jag tyckte var mindre bra var att jag tyckte det flamsades lite för mycket. Jag har inget emot program som är lite mindre regisserade och mer ”naturliga”, med prat och annat. Men här blev det väldigt mycket tjejfnitter, lösa meningar hit och dit och avbrutna förklaringar, och jag hängde inte riktigt med i allt Pernilla sa eftersom hon och kompisen babblade lite för mycket. Men det kanske berodde på nervositet så här första avsnittet innan hon blivit varm i kläderna. Det är tur att recepten finns att få tag i på nätet i allafall, om man skulle vilja testa något.

 

Det var min personliga åsikt om detta första avsnitt, men förutom detta tyckte jag att det var ett riktigt hemtrevligt program och jag kommer definitivt att se det igen. Jag ser fram emot att kanske få lite nya roliga pysseltips och idéer och nya recept så klart. 😀

 

Nu ska jag kolla klart på ”Efterlyst” här och sen är det läggdags för min del. Jag har även påbörjat en ny design på mina egna naglar ikväll som jag ska göra klart i morgon. Lägger upp lite bilder när det är färdigt så ni får säga vad ni tycker om idén. =))

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    HA HA !

    Jag har kommit på det billigaste alternativet till nageldekorationer……NYFIKEN??? HA HA ””STRÖSSEL””, – ja men det finns ju i olika färger , hyffsat billigt osv ja inte att glömma smakar ju gott okså…Tänk nöt-strössel , Lakrits ,mm ,mm Kram/V

Kommentarer är stängda.