Allmänt

Besök utanför fönstret.. :-)

kurre1

***

God lördagsförmiddag alla!

Idag var det lite tungt att kliva upp när klockan ringde. Jag var så toktrött igår kväll att jag knappt minns att jag gick och lade mig. Det var en lång och intensiv dag i nagelrummet igår. 🙂 Jag hade nog kunnat sova till lunch idag tror jag. 😛 Men till lunch ska jag vara på Borås nagelskola på kurs igen. 😀 Den här gången är det en färgkurs för fransar och bryn + brynplock, ett perfekt komplement till fransförlängningen.

Så innan dess ska jag hinna pyssla i ordning lite här och göra mig i ordning, och vid 11-tiden kommer min syster Nicole för att vara Loxyvakt. 🙂

Just nu sitter jag med kaffekoppen och tittar på min lilla kompis som bor i träden utanför vårt fönster. Lite Kurre är här varenda dag och far omkring i träden utanför och samlar mat, studsar och flyger mellan grenarna och är ett rent nöje att beskåda. 🙂

***

kurre21

***

kurre31

***

kurre41

***

Jag lyckades fånga den lille rackaren på bild genom det öppna fönstret härom morgonen innan han försvann långt upp bland grenverket. Jag gissar att jag kommer att få se honom en hel del i vinter så jag ska ta lite fler bilder framöver. Det vore roligt att få några foton på Kurre i snön. 🙂

Men nu ska jag hoppa in i duschen och få lite gjort här. Jag återkommer ikväll, med lite bilder från igår på vad jag fått av mina fina nageltjejer. 😀

Ha en underbar lördag alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...