Allmänt

Min kära pärla är hemma igen!

lovingpearl1

 

Och larmet har förstås redan gått!

Efter en omskakande tur hem på scootern där rostiga jag höll på att bli ihjälkörd minst ett par gånger, så kom vi äntligen hem och kunde parkera pärlan ute på gården. Och vi hann inte vara hemma många minuter förän larmet gick första gången. Det är många nyinflyttade i huset sedan förra sommaren, och alla dessa ska förstås lära sig att bara titta med ögonen och inte med händerna. *suck* Jag fattar inte att folk är så himla fräcka som dom är, och till och med sätter sig på min scooter. Jag skulle aldrig komma på tanken att sätta mig i någons bil bara för att ”..testa hur den känns..” om den skulle råka stå öppen. Idag var det en liten tjej som nu i sommar blivit gammal nog för att vara ute ensam på gården. Och när jag sprang ut för att larma av så såg jag att dom hade stora problem att få bort henne från scootern. Hon ville starta larmet, tyckte det var kul och det slutade med att dom fick bära bort en illskrikande unge från scootern. Jag kommer bli ordentligt arg till slut om dom inte lyckas lära henne att det är förbjudet. Vi har bytt batteri på scootern två gånger redan. Larmet kör slut på det, och jag har ingen lust att behöva köpa nya batterier hela sommaren bara för att folk roar sig med att starta larmet.

Ja, som ni ser – eländet är i gång igen, samma som varje sommar! Varför i HELVETE – rent ut sagt, kan man inte få ha sina prylar ifred! Jäkla klåfingrade människor!

Nu hoppas jag i allafall att jag får glädja mig åt att den är hemma igen i lugn och ro, och att den får vara ifred så mycket som möjligt.
Det var i allafall himla roligt att köra lite idag, även om resten av mina medtrafikanter förmodligen inte håller med. Haha! Nu ska jag dock lägga mig och vila en liten stund så blir det inte så sent innan jag är på benen igen. Men jag måste vila lite, för efter en sömnlös natt och årets första scootertur är jag helt slut. 😛

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    kanske hoprullbar spikmatta och taggtråd runt?

  2. Mollice säger:

    Ser bra ut det där, nu får det bli många turer runt på Hestra så du kan ladda inför kommande större objekt :)) Du får ta en daglig tur med Håkan bakpå!!
    Ha det gott, vi hörs snart igen.
    Kram

  3. jäkla människor som inte kan låta bli att pilla på andras saker. Håller med dig – inte sätter man sig i någons bil för att ”bara prova lite”. Nej, uch för sånna typer.
    Kan ni inte hyra något garage? De vore ju toppen.

    kram

Kommentarer är stängda.